Спортсмени Костянтинівки підкорюють Європу | ZI.ua
Акция закончилась

Спортсмени Костянтинівки підкорюють Європу

21 березня 2023, 13:13 | Спорт | Костянтинівка 3750
Поділитися:
Спортсмени Костянтинівки підкорюють Європу

За інформацією Костянтинівської міської військової адміністрації, днями в Австрії, в місті Інсбрук пройшов Кубок Світу з кікбоксингу WAKO. Срібло взяв вихованець константинівської кікбоксерської школи.

Вихованець обласної дитячо-юнацької спортивної школи з кікбоксингу Тарас Чорпіта ( 2005 р.н. ) у ваговій категорії 75 кг завоював друге місце. Костянтинівський тренер Денис Харкін доклав максимум зусиль для підготовки спортсмена і отримання показових результатів.



Інший вихованець Костянтинівської дитячо-юнацької спортивної школи Олександр Бударев зараз вчиться на відділенні греко-римської боротьби Олімпійського професійного коледжу ім. Івана Піддубного.

Днями учні коледжу на навчально-тренувальному зборі в Угорщині, в Дунакесе взяли участь в чергових змаганнях і стали першими в командній першості і завершили підготовку до відбіркового турніру чемпіонату Європи, який відбудеться 25-26 березня в Таллінні.



Загальнокомандна перемога в Дунакесе стала можливою завдяки вдалим виступам учнів. Один з них – Олександр Бударев, який посів 3 місце.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ