Слов'янськ піддався обстрілу – ситуація по Донеччині на ранок 18 квітня | ZI.ua
Акция закончилась

Ситуація в Донецькій області: За Слов'янську прилетіли дрони і ракети

18 квітня 2023, 10:44 | Надзвичайні події | Слов'янськ 2502
Поділитися:
Ситуація в Донецькій області: За Слов'янську прилетіли дрони і ракети

Як повідомив глава Слов'янської ВА Вадим Лях, нічні обстріли міста тривали протягом двох годин. Прилетіли ракети С-300 і дрони-камікадзе « шахеди ». Є два попадання: на вул. Учительську і на бул. Пушкіна.

Постраждали 5 багатоповерхівок, 7 приватних будинків, об'єкт, що охороняється, медичний заклад, розважальний центр, бізнес-центр, автомобілі.

Відео Facebook

Керівник Донецької ОВА Павло Кириленко також повідомив, що на Волновахском напрямку пошкоджено агропідприємства в Новоукраїнці, під обстрілами Пречистовка і Богоявленка.

На Донецькому напрямку росіяни активно стріляли по Авдіївці: використовували артилерію, ракети і 4 рази – Гради. У зоні ураження – будинку на 6 вулицях.

На Горлівському напрямку пошкоджені 2 будинки в Торецькій громаді, під вогнем Орєхово-Василівка, Міньковка, Никифоровка і Васюковка Соледарской громади.

На Лісічанском напрямку 1 людина поранена в Сіверську, пошкоджені будинки на 4 вулицях. 11 прильотів зафіксовано в Торському і Зарічному Лиманської громади – без жертв.

Поліцейські Донеччини зафіксували наслідки 21 російської атаки: ворог бив ракетами і дронамі

Російські війська обстріляли 6 населених пунктів: міста Бахмут, Авдіївка, Торецк, Слов'янськ, смт Велика Новоселка, село Карлівка.

Вони застосували авіацію, ЗРК « С-300 », БПЛА « Герань », РСЗВ « Град », артилерію.

Знищені і пошкоджені 22 цивільних об'єкта – 9 житлових будинків, школа, цех заводу, кафе, офісне приміщення, технікум, розважальний комплекс, бізнес-центр, господарська споруда, гаражі, автомобіль.

Дві ракети « С-300 » і БПЛА окупанти направили по Слов'янську. Потрапили в 5 багатоквартирних будинків, об'єкти соціальної інфраструктури, автомобіль. За попередньою інформацією, люди не постраждали.













Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі