Росіяни обстріляли населені пункти Донеччини, загинуло четверо людей | ZI.ua
Акция закончилась

Росіяни обстріляли Бахмутський та Покровський райони: четверо загиблих, троє поранених

26 грудня 2023, 15:37 | Надзвичайні події | Покровськ, Торецьк 1677
Поділитися:
Росіяни обстріляли Бахмутський та Покровський райони: четверо загиблих, троє поранених

Сьогодні вранці росіяни обстріляли Бахмутський та Покровський райони: загинуло четверо людей, поранено трьох. Про це повідомляє прокуратура.

26 грудня 2023 року, близько 08:00, окупанти здійснили артилерійський обстріл м. Торецька. Від ворожого вогню у своєму дворі загинула жінка 67 років. Також, на проїжджій частині неподалік місцевої лікарні від отриманих поранень помер 74-річний чоловік. 

У цей час окупанти атакували смт Північне м. Торецька, де загинув чоловік 73 років, а 62-річний мешканець отримав поранення неподалік приватного будинку. 

Вже за дві години армія росії обстріляла Авдіївку. Снаряд влучив у приватний будинок, внаслідок чого загинув 61-річний містянин, а його 56-річна дружина опинилася під завалами. Після того, як потерпілій надали невідкладну медичну допомогу, її госпіталізували з відкритим переломом черепа та забиттям головного мозку, множинними осколковими пораненнями всього тіла. Наразі стан постраждалої оцінюється як важкий. 

Крім того, загарбники вдарили по с. Костянтинівці Покровського району. Перебуваючи у власній домівці, загинула жінка 61 року, якій уламки російського снаряду пронизали грудну клітину та черевну порожнину.

Розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ