Росіяни активно намагаються вийти на межі Донецької та Луганської областей | ZI.ua
Акция закончилась

Росіяни намагаються розширити географію наступу на Ліманском напрямку

2 лютого 2023, 10:32 | Офіційно | Лиман 4599
Поділитися:
Росіяни намагаються розширити географію наступу на Ліманском напрямку

Російські війська намагаються прорвати оборону українських захисників на сході країни. Йдуть запеклі бої. Про це в Telegram повідомляє заступник міністра оборони України Анна Маляр.

"На Сході тривають жорстокі бої. Ворог намагається розширити географію наступу на Лиманському напрямку. Робить потужні спроби прорвати нашу оборону. Попри великі втрати російські загарбники продовжують наступальні дії також на Бахмутському, Авдіївському, Новопавлівському напрямках. Що це означає простими словами? Триває війна. Жорстока і запекла. Російські війська активно намагаються вийти на кордони Донецької та Луганської областей", - написала вона.

У Генштабі вранці додали, що ворог активно веде розвідку, в окремих напрямках готується до наступу. Незважаючи на великі втрати, продовжує спроби наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському і Новопавлівському напрямках.

Також повідомляється, що в Горлівці тривають примусові заходи з отримання водіями нових посвідчень за російським стандартом. Однак при відсутності паспорта громадянина рф отримати їх неможливо.

"Працівникам транспортних підприємств окупанти визначили термін до 1 травня 2023 року. Тих, хто не виконає вимоги, будуть звільняти", - пише Генштаб.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі