РФ посилить наступальні дії на Донеччині після виведення військ з Херсона — ISW | ZI.ua
Акция закончилась

РФ посилить наступальні дії на Донеччині — ISW

14 листопада 2022, 14:12 | Офіційно 1170
Поділитися:
РФ посилить наступальні дії на Донеччині — ISW

Аналітики з американського Інституту вивчення війни (ISW) припускають, що в Донецькій області в найближчі тижні посиляться наступальні операції РФ, оскільки разом з силами, виведеними з Херсона, туди прибудуть додаткові мобілізовані військовослужбовці.

"Путін, ймовірно, підвищив Суровікіна і дозволив йому піти із західного Херсона за умови, що він візьме решту Донецької області, використовуючи російські сили, виведені із західної Херсонщини, а також новоприбулих мобілізованих військовослужбовців", - йдеться в повідомленні.

Російські наступальні операції в Донецькій області будуть активізуватися в найближчі тижні в міру прибуття додаткових мобілізованих військовослужбовців разом з силами, виведеними із західної частини Херсона. 

"Росіяни навряд чи досягнуть значних операційних здобутків, незважаючи на свої поновлені зусилля, хоча вони, ймовірно, з часом зможуть взяти Бахмут за величезну ціну. 

Російські мобілізовані військовослужбовці показали себе недостатньо підготовленими, погано екіпірованими і дуже неохоче вступають в бій", - додали аналітики.

Також вважається, що бойові дії, швидше за все, будуть посилюватися, а не слабшати зі зниженням температури. Армія РФ відновлює наступальні дії в Донецькій області, а ВСУ майже напевно продовжать вже розпочаті контрнаступательние операції. 


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ