Радикально налаштовану мешканку смт Нью-Йорк взяли під варту | ZI.ua
Акция закончилась

Радикально налаштовану мешканку смт Нью-Йорк взяли під варту

26 вересня 2023, 16:58 | Кримінал 1977
Поділитися:
Радикально налаштовану мешканку смт Нью-Йорк взяли під варту

Обвинувальні акти щодо трьох жителів Донецької та Харківської областей спрямовані в суд. Фігуранти поширювали інформацію про розміщення і пересування підрозділів і техніки ЗСУ, повідомляє прокуратура Донецької області.

Мешканка смт Нью-Йорк Бахмутского району навесні 2023 року відправляла своїм знайомим в Telegram голосові повідомлення про місця розміщення українських військовослужбовців і розташування і переміщення зброї в регіоні. Підписавшись чоловічим ім'ям, вона розповідала про місця розміщення українських військовослужбовців і розташування і переміщення зброї в регіоні.

У серпні-грудні 2022 року мешканець м. Харкова у приватному чаті месенджеру «Telegram» надсилав представнику зс рф «звіти» про результати обстрілів його міста, а також відомості про розташування підрозділів ЗСУ. Крім того, чоловік сповіщав росіянина про роботу підприємств, що ремонтують бронетехніку на території області.

Наступний обвинувачений – мешканець м. Українська, який мав власний канал на понад 2 тис. підписників. Окрім інформування про пересування та розміщення підрозділів наших захисників, адміністратор опублікував скріншот з топографічної карти, задля опису місцевості.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ