Продали метадону на 1 млн: На Донеччині викрили наркоторговців | ZI.ua
Акция закончилась

Продали метадону на 1 млн: На Донеччині викрили наркоторговців

13 жовтня 2023, 20:10 | Кримінал 1329
Поділитися:
Продали метадону на 1 млн: На Донеччині викрили наркоторговців

У Донецькій області повідомлено про підозру чотирьом чоловікам за фактом незаконного збуту наркотичних засобів, повідомили сьогодні в обласній прокуратурі.

За даними слідства, в лютому 2023 року 42-річний чоловік організував разом з трьома товаришами наркобізнес на території Курахово. Розподіливши між собою обов'язки, один з учасників компанії доставляв метадон з Дніпропетровської області в Донецьку. Ще двоє місцевих займалися збутом наркотичних засобів в межах населеного пункту. "Товар" вони передавали особисто, виключно перевіреним "клієнтам", а головний організатор контролював роботу "партнерів" і ділив між ними незаконно зароблені гроші.

Всього за дев'ять місяців підозрювані продали наркотичних засобів більш ніж на 1 млн грн. Вартість однієї упаковки метадону становила 900 грн за 0,25 г, йдеться в повідомленні.

В ході санкціонованих обшуків по місцях проживання членів угруповання і в їх транспортних засобах виявлені і вилучені наркотичні засоби, мобільні телефони та грошові кошти на суму близько 1 млн грн.

Підозрюваних утримують під вартою, їм загрожує ув’язнення терміном від 6 до 10 років з конфіскацією майна.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ