З прапором Костянтинівки знайомі в багатьох країнах Європи і Азії | ZI.ua
Акция закончилась

Прапор Костянтинівки тепер побачили в Саудівській Аравії і Арабських Еміратах

15 листопада 2022, 18:03 | Спорт | Костянтинівка 4662
Поділитися:
Прапор Костянтинівки тепер побачили в Саудівській Аравії і Арабських Еміратах
Фото из открытых источников
Жіноча збірна України з пляжного футболу взяла участь в престижному турнірі Neom Beach Soccer Cup 2022 року, що проходив в Саудівській Аравії.

Серед учасників – збірні Англії, Бразилії, Нідерландів. Наші дівчата вигравали і програвали, в загальному, набиралися досвіду перед майбутніми чемпіонатами різного рівня.



У складі збірної України уродженка Костянтинівки, тренер-викладач Бахмутской ДЮСШ Марія Тихонова ( капітан команди ). Вже стало традицією, що в кожній країні, де грає збірна України, Марія перед початком турнірів розгортає прапор Костянтинівки.



Так що тепер про наше невелике місто знають і в Саудівській Аравії. За словами Марії, Саудівська Аравія - дуже цікава країна Там жінки досі повинні носити паранджу, а за вживання алкоголю загрожує суворе покарання, аж до смертної кари.



Дорога в Україну у дівчат дуже довга. Зокрема, сьогодні кілька годин вони провели в Дубаї, столиці Арабських Еміратів. Так Маша і там розгорнула прапор Костянтинівки. Нехай і в цьому шикарному і дуже дорогому курортному центрі знають про її невелике, але таке рідне місто.



Ми також писали, що борець з Костянтинівки вийшов у фінал чемпіонату світу.

Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі