Поліція розкрила вбивство, вчинене недалеко від лінії фронту | ZI.ua
Акция закончилась

Поліція розкрила вбивство, вчинене недалеко від лінії фронту

11 травня 2023, 14:09 | Кримінал 1866
Поділитися:
Поліція розкрила вбивство, вчинене недалеко від лінії фронту

У селі Нетайлово 20-річний чоловік позбавив життя знайомого. Щоб уникнути відповідальності, зловмисник переховувався від правоохоронців в зруйнованих будівлях. Під ворожими обстрілами співробітники поліції Авдіївки протягом доби розшукали і затримали підозрюваного. 

У поліцію Авдіївки надійшло повідомлення від жителів Нетайлового, які виявили тіло 58-річного чоловіка в його будинку з ознаками насильницької смерті. Правоохоронці відпрацювали місце злочину і вилучили докази, що вказували на причетність до вбивства 22-річного місцевого жителя. Чоловік раніше неодноразово був судимий за крадіжки. Його розшук ускладнювали постійні обстріли з боку окупаційних військ, проте протягом доби підозрюваний був затриманий.

Встановлено, що між зловмисником і потерпілим виникла сварка. В результаті зловмисник завдав останньому тілесні ушкодження, які виявилися смертельними. 

Підозрюваний утримується під вартою. Йому загрожує від 7 до 15 років в'язниці.

Село Нетайлово розташоване в декількох кілометрах від лінії фронту, ворожі снаряди тут вибухають майже кожен день, повідомляють поліцейські. У селі відсутні водопостачання, світло, газ, переміщатися по вулицях вкрай небезпечно. Всі діти і більшість жителів були евакуйовані за допомогою поліції. Зараз в селі залишається 127 осіб, які відмовляються їхати в безпечне місце. 




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі