Вбивство та поранення цивільних через обстріли регіону зафіксували поліцейські Д | ZI.ua
Акция закончилась

Поліцейські Донеччини зафіксували вбивство та поранення цивільних через обстріли регіону

1 грудня 2023, 11:43 | Кримінал 1338
Поділитися:
Поліцейські Донеччини зафіксували вбивство та поранення цивільних через обстріли регіону

Протягом минулої доби окупаційні війська 19 разів атакували цивільне населення. Про це повідомила прес-служба Нацполіції у Донецькій області.

Як говориться у повідомленні, армія РФ накрила вогнем 6 населених пунктів: міста Авдіївка, Залізне, Торецьк, Часів Яр, села Бердичі, Новоукраїнка. Пошкоджено 14 цивільних об’єктів – 8 житлових будинків, магазини, амбулаторію, автомобілі.

Окупанти двічі вдарили по Торецьку. Зранку обстріляли місто з артилерії, поранили  трьох мешканців. Ввечері скинули на приватний сектор дві авіабомби «КАБ-250» - зруйнували приватний будинок. Під завалами опинилися люди. Рятували постраждалих поліцейські та працівники ДСНС. Внаслідок обстрілу загинув чоловік, ще троє людей отримали поранення. Пошкоджено приватні будинки, магазин, автомобіль.

Авдіївка витримала 11 ворожих атак, з них 6 авіаударів. Пошкоджено 3 багатоквартирних будинки, магазин. Інформація щодо постраждалих не надходила.

Внаслідок артилерійського обстрілу в Часовому Яру руйнувань зазнали багатоквартирний будинок і підприємство.

Також про оперативну ситуацію по області станом на ранок 1 грудня розповіли у Донецькій ОВА.

Там повідомили, що на Волноваському напрямку пошкоджено господарчу споруду у Новоукраїнці Вугледарської громади.

На Донецькому напрямку у Курахівській громаді пошкоджено 2 приватні будинки у Трудовому, обстріляні Веселий Гай і Ганівка. У Мар'їнській громаді під вогнем Красногорівка, Новомихайлівка і Костянтинівка. Триває пошукова операція у Новогродівці — знайдено тіла ще 2 загиблих внаслідок удару напередодні.

На Горлівському напрямку 1 людина загинула і 6 поранено у Торецьку — у громаді пошкоджено 6 будинків, адмінбудівля і інфраструктурний об'єкт. У Часовоярській громаді пошкоджено 2 багатоповерхівки і 3 приватні будинки. У Соледарській громаді обстріляні Роздолівка, Васюківка і Міньківка.

На Лисичанському напрямку у Серебрянці Сіверської громади пошкоджено 2 будинки, зафіксовано 5 обстрілів Лиманської громади.











Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ