Є жертви: Поліцейські Донеччини зафіксували 11 обстрілів | ZI.ua
Акция закончилась

Поліцейські Донеччини зафіксували 11 обстрілів – є жертви

10 червня 2023, 10:55 | Кримінал 1995
Поділитися:
Поліцейські Донеччини зафіксували 11 обстрілів – є жертви

За минулу добу поліцейські задокументували 11 ворожих обстрілів. Ще один удар Росія завдала сьогодні вночі по Кураховому, вбила літню жінку. Також постраждали Дружківська та Костянтинівська громади.

Згідно з інформацією правоохоронців, армія РФ вдарила по 9 населених пунктах: містах  Авдіївка, Торецьк, Часів Яр, селах Дружба, Времівка, Маркове, Новоолександрівка, Новопокровське, Новоукраїнка.

Пошкоджено 16 цивільних об’єктів – 2 житлових будинки, лікарню, школу, церкву, магазин, господарчі споруди, гаражі та автомобілі.

Артилерійськими снарядами окупанти закидали Торецьк. Поранено цивільного мешканця. Руйнувань зазнали багатоквартирний будинок, лікарня, магазин, гаражні бокси.

Після опівночі російські військові здійснили артилерійський обстріл Курахового. Мішенню став приватний будинок, у ньому загинула 84-річна жінка.

Також про оперативну ситуацію по області станом на ранок 10 червня доповів керівник Донецької ОВА Павло Кириленко.

За його даними, серед ночі росіяни завдали ракетного удару по Дружківці — уламками пошкоджено 4 будинки, амбулаторію та підприємство. Також під обстріл потрапила Рай-Олександрівка Миколаївської громади.

Міська військова адміністрація уточнила, що ракетами вдарено по промисловій зоні та приватному сектору. Пошкоджень зазнали мережі електропостачання, зовнішнього освітлення,  водопостачання та інтернет.

На даний час встановлено, що пошкодження різного ступеню мають 17 приватних будинків містян. Вибито вікна і двері, уламками посічено будівлі. Інформації щодо постраждалих не надходило. Усі комунальні служби задіяні в ліквідації наслідки нічної терористичної атаки.

Також на Донецькому напрямку у Кураховому 1 людина загинула, зруйновано 1 будинок, пошкоджено ще 2. У Мар'їнській громаді під вогнем Красногорівка, Костянтинівка і Катеринівка. Зруйновано будинок у Ласточкиному Очеретинської громади.

На Горлівському напрямку 1 людина поранена у Торецьку — у громаді пошкоджено 3 будинки, 4 інфраструктурні об'єкти та адмінбудівлю. У Часовоярській громаді пошкоджено 2 будинки. У Соледарській громаді під обстрілами Міньківка, Васюківка і Роздолівка. У Костянтинівській громаді пошкоджено ліцей та культову споруду у Марковому.

На Лисичанському напрямку зруйновано 2 будинки у Званівці, зафіксовано 9 обстрілів Лиманської громади.







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі