Потяг Одеса-Краматорськ назвали на честь руху спротиву окупантам | ZI.ua
Акция закончилась

Поїзд — «Жовта стрічка»: З Одеси до Краматорська курсує особливий поїзд

14 червня 2024, 11:15 | Офіційно | Краматорськ 1122
Поділитися:
Поїзд — «Жовта стрічка»: З Одеси до Краматорська курсує особливий поїзд

На Донеччину вчора прибув особливий поїзд — «Жовта стрічка». На його лівреї згадані всі окуповані населені пункти. Потяг названо на честь руху опору окупантам.

Про це повідомили в Укрзалізниці.

"Потяг «Жовта стрічка» — прояв підтримки і знак, що ми не забуваємо про всіх українців, які залишилися в окупації та чинять спротив. Щодня тисячі активістів і активісток руху спротиву «Жовта стрічка» на всіх тимчасово окупованих територіях продовжують чинити спротив. Малими героїчними вчинками з ризиком для власного життя вони борються за повернення України та нагадують окупантам, що це — українська земля. 

Цим людям важливо, щоби про них пам’ятали. Щоб українці на підконтрольних територіях і в усьому світі підтримували та розповідали про їхній спротив", — йдеться у повідомленні компанії.

Жовту стрічку з перерахованими окупованими містами, селищами та селами нанесли на поїзд №192/191 Одеса — Краматорськ. В УЗ пропонують робити знімки на фоні поїзда та ділитися в соцмережах з хештегом #ПотягЖовта Стрічка. А ще можна залишити послання українцям на окупованих територіях за допомогою спеціальної пошти у вагонах.









Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ