За добу у Костянтинівській громаді один загиблий, один поранений | ZI.ua
Акция закончилась

По Костянтинівці вдарили БПЛА та двома авіабомбами: Наслідки атак

5 липня 2024, 10:06 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк 3909
Поділитися:
По Костянтинівці вдарили БПЛА та двома авіабомбами: Наслідки атак
Последствия обстрела Константиновки ночью 5.07

На Донеччині за минулу добу троє загиблих та 24 поранених. По Костянтинівці вдарили безпілотником та авіабомбами, зазнали обстрілів населені пункти Іллінівської громади.

Оперативну ситуацію по області станом на ранок 5 липня публікує Донецька ОВА. 

Покровський район

У Мар'їнській громаді 1 людина загинула у Красногорівці. У Кураховому поранено 3 людини, пошкоджено промзону. Численних обстрілів зазнала Селидівська ТГ: в Українську 4 людини поранено, пошкоджено 8 багатоповерхівок і 9 гаражів; у Вишневому пошкоджено 6 приватних будинків, у Петрівці — 6, у Селидовому — 1.

Краматорський район

В Іллінівській громаді одну людину поранено у Клебан-Бику, пошкоджено 8 об'єктів у Тарасівці, повідомляє ДонОВА.

"У Костянтинівці поранено людину, пошкоджено 5 приватних будинків, 2 багатоповерхівки, 2 автомобілі та інфраструктурний об'єкт. Також у громаді 1 особа загинула у Стінках", — повідомили у ДонОВА.

Також подробиці обстрілів повідомили у прес-службі Костянтинівської адміністрації на сторінці у фейсбук.

Повідомляється, що вчора об 11:00 росіяни обстріляли із ствольної артилерії Новодмитрівський старостинський округ. Внаслідок цього пошкоджено господарську споруду фермерського господарства та 3 одиниці сільськогосподарської техніки, одна людина загинула.

Наступний удар стався вже по Костянтинівці. О 19:38 по місту вдарили безпілотником. Внаслідок удару пошкоджено 1 приватний будинок. Поранених та загиблих на місці не виявлено. 

Вже вночі 5 липня о 00:14 російська армія вдарила двома керованими авіаційними бомбами по місту Костянтинівці. 

"Внаслідок обстрілу пошкоджено 4 приватні будинки, 2 багатоповерхові будинки, лінію електромережі ДТЕК, 2 автомобілі. Поранено 1 цивільну особу", — повідомили у міській адміністрації.

Нагадаємо, вчора у с. Стінки біля сільгосппідприємства загинула 37-річна працівниця. Про це повідомляла прокуратура області.



Бахмутський район

У Часовоярській громаді пошкоджено 4 приватні будинки, 3 багатоповерхівки, промислову будівлю та нежитлову споруду. У Північному Торецької громади поранено людину, пошкоджено будинок; у Торецьку пошкоджено адмінбудівлю. У Сіверську пошкоджено 6 будинків.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ