Бахмут: Британська розвідка вважає, що ЗСУ стабілізували північну лінію оборони | ZI.ua
Акция закончилась

Північну лінію оборони Бахмута стабілізовано силами ЗСУ

7 березня 2023, 17:05 | Офіційно | Бахмут 1992
Поділитися:
Північну лінію оборони Бахмута стабілізовано силами ЗСУ

ВСУ обороняють Бахмут, незважаючи на сильний тиск і руйнування шляхів підвезення боєприпасів. Російської армії важко підтримувати темп навали. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міністерство оборони Великобританії в Twitter.

Як зазначається в звіті, українська оборона Бахмута продовжує виснажувати сили з обох сторін. У вихідні українські сили, ймовірно, стабілізували свій оборонний периметр після попередніх наступів росіян на північну частину міста.

За даними британської розвідки, російський удар зруйнував міст з єдиною асфальтованою дорогою в Бахмут, яка все ще була під контролем України приблизно 2 березня. Крім того, бруд, ймовірно, заважає українським силам поповнювати запаси, оскільки вони все частіше вдаються до використання грунтових доріг.

«Публічні розбіжності між групою «Вагнера» і Міністерством оборони Росії з розподілу боєприпасів підкреслюють складність підтримки високого рівня особового складу та боєприпасів, необхідних для просування з їх нинішньої тактикою», - відзначають в Міноборони Британії.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі