Спортсмени Донецького регіону стали переможцями і призерами чемпіонату України | ZI.ua
Акция закончилась

Переможцями та призерами чемпіонату України стали спортсмени Донеччини

28 квітня 2023, 15:05 | Спорт | Слов'янськ 2376
Поділитися:
Переможцями та призерами чемпіонату України стали спортсмени Донеччини

У Житомирі відбувся чемпіонат України з триатлону серед ДЮСШ, СДЮШОР, ШВСМ і чемпіонат України в естафеті. Отримані результати дозволили Школі вищої спортивної майстерності Донецької області з 728 очками виграти командний залік чемпіонату України серед ШВСМ.

Від Донецької області на змаганнях виступили вихованці Школи вищої спортивної майстерності регіону і Донецького обласного спеціалізованого професійного коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки, що представляють місто Слов'янськ. Про це повідомило Управління фізичної культури та спорту ДонОГА.

В особистому заліку в активі триатлетів Донецької області виявилося 4 медалі. Іван Меньшиков переміг у своїй віковій категорії серед чоловіків, Кіра Агафонова стала кращою серед дівчат. Олександра Заровна, яка також є спортсменкою-інструктором Донецької обласної штатної команди резервного спорту, здобула в боротьбі « срібло » серед юніорок, а Захар Цивковський був другим серед кадетів.

За підсумками змагань в естафеті Захар Цівковський, Олександр Потрубач і Данило Драгулян посіли друге місце в категорії юнаки – всього секунда розділила команду Донеччини і переможців з Полтавщини. В естафеті серед жінок третіми стали Олександра Заровна, Кіра Агафонова і Анастасія Орехова.

Тренують триатлетів Донецької області Георгій і Ольга Драгуляни.










Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі