Легкоатлети з Донеччини перемогли і потрапили до збірної України | ZI.ua
Акция закончилась

Перемога в чемпіонаті відкрила дорогу до збірної спортсменам з Донеччини

26 квітня 2023, 14:29 | Спорт | Дружківка 2199
Поділитися:
Перемога в чемпіонаті відкрила дорогу до збірної спортсменам з Донеччини

За інформацією управління фізичної культури і спорту Донецької ОДА, в Ужгороді відбувся чемпіонат України з бігу на 10 000 метрів, в рамках якого визначили кращих спортсменів в вікових групах чоловіки і жінки, молодь, юніори. Турнір став відбірковим до складу української збірної, яка в травні поїде на Кубок Європи у французькому Пассе.

Від Донецької області на змаганнях гідно виступили чотири легкоатлета Школи вищої спортивної майстерності, представники міста Дружківка, тренерами яких є Костянтин Степанцов, Єгор Жуков і Володимир Лищук. Атлети Донеччини завоювали повний комплект нагород і з результатом 370 очок стали переможцями командного заліку серед 14 регіонів, які взяли участь в чемпіонаті.

« Золото » в забігу серед жінок з результатом 32 хвилини 24.06 секунди виграла Валерія Зіненко, впевнено випередила суперниць і підтвердила статус лідера збірної України на дистанції 10 000 м. « Срібло » чемпіонату завоювала Вікторія Калюжна з часом 33: 27.83.

За підсумками чоловічих змагань у віковій категорії « молодь » бронзову медаль в скарбничку Донецької області додав Руслан Наумов. Дебютну для себе офіційну десятку він подолав з результатом 30: 50.99.

Четвертий представник Донеччини на чемпіонаті України Вадим Лонський зайняв 5 місце в забігу серед чоловіків з часом 29: 38.44.

Легкоатлетів на змаганнях в Ужгороді особисто привітав начальник управління фізичної культури і спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Міцік.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі