Під обстрілом знаходилися околиці Костянтинівської громади | ZI.ua
Акция закончилась

П'ятеро загиблих, семеро поранених: Зведення по Донецькій області

22 червня 2024, 10:14 | Офіційно 1500
Поділитися:
П'ятеро загиблих, семеро поранених: Зведення по Донецькій області

На Донеччині за останню добу загинули п'ятеро людей, ще семеро отримали поранення. Про це повідомляє Донецька обласна адміністрація. Під обстрілом перебували три райони області.

У Покровському районі у Селидовому 2 особи загинули та 3 поранені, пошкоджено 5 п'ятиповерхівок, 6 приватних будинків та автомобіль. У Кураховому пошкоджено приватний будинок. У Прогресі Гродівської громади пошкоджено 8 будинків. 

У Краматорському районі у Лиманській громаді обстріляно Торське, Терни, Ямполівка та Зарічне. Під вогнем околиці Костянтинівської громади. 

У Бахмутському районі у Часовоярській громаді пошкоджено 15 приватних будинків та 4 багатоповерхівки. Численні обстріли отримали Торецька громада: у Торецьку 2 особи загинули та 1 поранено, пошкоджено 13 будинків, адмінбудівлю та інфраструктурний об'єкт; у Дружбі 1 особа загинула та 1 поранена; у Північному 1 особа поранена, пошкоджено 3 будинки; у Нью-Йорку 1 особа поранена та пошкоджено будинок. Ще один будинок пошкоджено у Сіверську. 

Повідомляється, що лише за добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 260 осіб, у тому числі 50 дітей.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ