Дев’ять населених пунктів на Донеччині атакували окупанти | ZI.ua
Акция закончилась

Окупанти на Донеччині атакували 9 населених пунктів

24 січня 2024, 10:39 | Офіційно 1065
Поділитися:
Окупанти на Донеччині атакували 9 населених пунктів

Минулої доби на Донеччині від ворожих обстрілів постраждали міста Авдіївка, Курахове, Часів Яр, селища Гостре, Очеретине, Цукурине, села Веселий Гай, Дачне, Новоселівка Перша. Руйнувань зазнали 6 житлових будинків. Про це повідомила прес-служба Нацполіції у Донецькій області.

Дві ракети С-300 російські загарбники випустили по селу Веселий Гай, пошкодили три приватних оселі. Внаслідок артилерійського обстрілу Часового Яру пошкоджено два багатоквартирних будинки. Цукурине армія РФ накрила з «Ураганів», пошкоджень зазнав приватний будинок.

Про оперативну ситуацію по області станом на ранок 24 січня розповіли також у Донецькій ОВА.

Покровський район. Зранку Авдіївка зазнала обстрілів з артилерії та Градів. У Мар'їнській громаді пошкоджено будинок у Красногорівці. У Селидівській громаді пошкоджено будинок у Цукуриному. Курахівська громада обстріляна 7 разів: в зоні ураження Гостре, Дачне, Веселий Гай та промзона Курахового. Під вогнем околиці Гродівської громади.

Краматорський район. В Лиманській громаді обстріляні Торське, Зарічне, Ямпіль, Ямполівка і Терни. У Старій Миколаївці Іллінівської громади зруйновано 2 будинки, пошкоджено ще 17. Обстріляні околиці Костянтинівської громади.

Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 4 приватні будинки і 6 багатоповерхівок. У Званівці пошкоджено будинок. У Сіверську 1 будинок зруйновано, ще 3 пошкоджено.

Інформація про постраждалих цивільних за добу не надходила.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ