Хронологія обстрілів Костянтинівки 29 червня | ZI.ua
Акция закончилась

Один загиблий, троє поранених та масові руйнування: Наслідки ударів по Костянтинівці

30 червня 2024, 09:58 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Краматорськ, Покровськ, Торецьк, Лиман 3396
Поділитися:
Один загиблий, троє поранених та масові руйнування: Наслідки ударів по Костянтинівці
Удар по Константиновке 29.06

За 29 червня внаслідок російських обстрілів загинули вісім мешканців Донецької області: 3 у Зарічному, 1 у Нью-Йорку, Курахівці, Костянтинівці, Північному та Слов'янську. Ще 14 людей отримали поранення. Детальну обстановку в області на ранок 30 червня публікує ДонОВА.

У Покровському районі у Курахівці 1 особа загинула та 3 поранені, пошкоджено 4 будинки; у Кураховому поранено людину, знищено будинок. У Селидовому пошкоджено 3 адмінбудівлі та 6 промислових приміщень. 

У Краматорському районі у Лиманській громаді 3 особи загинули та зруйновано будинок у Зарічному; 1 особа поранена і 1 будівля пошкоджена в Торському.

У Костянтинівці 1 особа загинула та 3 поранені, зруйновано 2 приватні будинки, пошкоджено 13 приватних будинків, 12 багатоповерхівок, 4 нежитлові приміщення, 3 адмінбудівлі, спортзал, магазин, 2 інфраструктурні об'єкти та 13 автомобілів. 

У Костянтинівській адміністрації оприлюднили хронологію вчорашніх ударів.

29.06.2024 о 18:45 відбувся ворожий авіаудар по місту Костянтинівці. Внаслідок чого пошкоджено 11 багатоквартирних будинків, 13 приватних будинків, 3 будівлі підприємтсв, 13 автівок, лінія електромережі ДТЕК, господарчі споруди. Поранень зазнали 3 цивільні особи.

29.06.2024 о 19.30 ворог зі ствольної артилерії обстріляв Миколаївський старостинський округ, внаслідок чого пошкоджений 1 приватний будинок. Поранених та загиблих на місці не виявлено.

29.06.2024 о 23:05 та 23:06 ворог вдарив 2 керованими авіаційними бомбами по місту Костянтинівці. Одне влучання пошкодило фасад багатоповерхового будинку, 2 складських приміщення одного з підприємств міста, будівлю магазину, фасад спортивного залу, лінію електромережі ДТЕК.

Друге влучання цілеспрямовано прийшлося по приватному будинку в одному з мікрорайонів міста. Внаслідок чого зруйновано 2 приватних будинки, пошкоджені 3 приватних будинки. Загинула 1 цивільна особа. Інформація щодо обсягів руйнувань наразі уточнюється, на місцях працюють відповідні служби.

Протягом доби під ворожими обстрілами також перебували околиці сел. Предтечине, Ступочки, Новодмитрівка, Стінки, Червоне, Білокузьминівка, Віролюбівка, Біла Гора, Диліївка, Неліпівка, Іванопілля. Інформації щодо постраждалих не надходило.

У Бахмутському районі у Торецькій ТГ 2 особи загинули та 6 поранені, пошкоджено 24 будинки, 2 адмінбудівлі. У Часовоярській ТГ пошкоджено 4 приватні будинки та багатоповерхівку. У Сіверській ТГ 2 будинки зруйновано та 2 пошкоджено.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ