Обстріли Костянтинівки: Ситуація в місті 21 січня | ZI.ua
Акция закончилась

Обстріли Костянтинівки: Ситуація в місті 21 січня

21 січня 2023, 12:11 | Офіційно | Костянтинівка 4146
Поділитися:
Обстріли Костянтинівки: Ситуація в місті 21 січня

Донецька військова адміністрація повідомляє про два ракетні удари в межах міста. В результаті чого пошкоджений дитячий сад і коледж.


Костянтинівська військова адміністрація повідомляє про обстріл одного з старостинських округів. Сталося загоряння господарської споруди, пошкоджено будівлю інфраструктури. 

Водопостачання часткове. Відсутня подача води з ВНС Біла Гора.

У штатному режимі продовжують працювати підприємства критичної інфраструктури: є електроенергія, газопостачання, вивозиться сміття. Відбуваються стабілізаційні відключення електроенергії.

"Днями керівництво громади провело зустріч з Міжнародною гуманітарною організацією HEKS EPER Ukraine. З представниками благодійної організації обговорені нагальні потреби громади. Серед ключових – питання ліквідації наслідків ракетного обстрілу (пошкодження будівель цивільного населення) і забезпечення необхідними ресурсами", - йдеться в повідомленні.

Заклади охорони здоров'я працюють. Медикаментами, перев'язувальним матеріалом забезпечені.

Приватні об'єкти торгівлі працюють частково, товари першої необхідності в достатній кількості. Діє заборона на торгівлю алкогольними напоями. 

Жителі громади в міській школі мистецтв можуть безкоштовно отримати питну воду 7 ступенів очищення з розрахунку 20 літрів на людину. 

Працюють банкомати ПриватБанку, Ощадбанку.

За минулу добу "Пункти незламності" відвідали 178 осіб. Всього працює 12 пунктів.

Жителям пропонується евакуюватися в більш безпечні місця. З питань евакуації звертатися за телефонами: 050 5678887, 0950361619, 0934201883.

Діє комендантська година і спеціальний режим світломаскування з 21:00 до 05:00.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі