Декілька округів Костянтинівської громади потрапили під обстріли | ZI.ua
Акция закончилась

Обстріли Донеччини: У Костянтинівській громаді знову було чути вибухи

26 березня 2024, 12:02 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Дружківка, Покровськ, Мирноград 2130
Поділитися:
Обстріли Донеччини: У Костянтинівській громаді знову було чути вибухи

Оперативна ситуація по області станом на ранок 26 березня. 

Покровський район. У Мар'їнській громаді обстріляні Красногорівка, Костянтинівка і Максимільянівка. Двічі під вогонь потрапило Курахове. У Селидовому ракетою пошкоджено адмінбудівлю. У Новогродівці поранено людину, зруйновано адмінбудівлю і нежитлове приміщення, пошкоджено 2 будинки і 2 нежитлові приміщення; також пошкоджено приватні будинки у Мемрику.


Краматорський район. У Лиманській громаді пошкоджено 10 будинків: 8 у Тернах і 2 у Зарічному. У Костянтинівській громаді пошкоджені 2 господарські будівлі у Віролюбівці.

У Костянтинівській адміністрації повідомляється, що під ворожими обстрілами перебували Віролюбівський старостинський округ (пошкоджені господарські будівлі фермерського підприємства), с. Диліївка, Біла Гора (житлова забудова, нових руйнувань немає). Вибухи було чутно і в населених пунктах Ол.Шультине, Предтечине, Миколаївка, Маркове, Новомаркове. Інформації щодо постраждалих не надходило.

Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджено 5 приватних будинків. 

Усього за добу росіяни 8 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 561 особу, у тому числі 53 дитини.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ