На Донеччині двадцять поранених за минулу добу і сьогоднішній ранок | ZI.ua
Акция закончилась

Обстріли Донеччини не припиняються: Є пошкодження й у Костянтинівській ТГ

1 липня 2024, 12:29 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Лиман 1476
Поділитися:
Обстріли Донеччини не припиняються: Є пошкодження й у Костянтинівській ТГ

За 30 червня загинули двоє мешканців Донецької області: у Торецьку та Сіверську. Ще 12 людей отримали поранення. Про це повідомили у ДонОВА. Також відомо, які населені пункти зазнали обстрілів за останню добу, а також сьогодні вранці.

У Покровському районі у Кураховому пошкоджено понад 10 багатоповерхівок, в Острівському — 4 приватні будинки; у Курахівці 1 будинок знищено. У Цукуриному поранено 6 людей, пошкоджено 21 будинок і 2 автомобілі. У Мемрику Новогродівської ТГ пошкоджено будинок.

У Краматорському районі у  Ямполі Лиманської ТГ поранено 1 людину. У Юрківці Миколаївської ТГ пошкоджено будинок і інфраструктурний об'єкт. В Іжевці Костянтинівської ТГ пошкоджено будинок і нежитлове приміщення.

У Бахмутському районі у Торецьку 1 людина загинула і 3 поранені, пошкоджено 6 будинків і 2 адмінбудівлі; у Нью-Йорку поранено людину, пошкоджено 4 будинки і інфраструктурний об'єкт. У Часовоярській ТГ пошкоджені 9 приватних будинків, 3 багатоповерхівки і нежитлова будівля. У Сіверській ТГ 1 людина загинула і 1 поранена, пошкоджено 5 будинків.

Усього за добу росіяни 25 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 367 осіб, зокрема 13 дітей.


Вранці Донецька ОВА та прокуратура повідомили також про обстріл Українська (Селидівська громада). Там загинуло двоє людей, ще вісім отримали поранення.

"1 липня 2024 року, о 07:40, війська держави-агресора вдарили з РСЗВ «Ураган» по м. Українськ. В епіцентрі ворожої атаки опинилася житлова забудова. Внаслідок обстрілу дві жінки 65 та 70 років, які перебували на вулиці, отримали травми, несумісні з життям. Крім того, отримали поранення різного ступеня тяжкості ще вісім цивільних, які також перебували поряд з будинками", — йдеться у повідомленні прокуратури Донецької області.

Постраждалих госпіталізували. Внаслідок обстрілу пошкоджено адміністративну будівлю та 10 багатоквартирних житлових будинків.







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ