Обстановка в Костянтинівці 6 листопада: Підвіз води, видача гуманітарк | ZI.ua
Акция закончилась

Обстановка в Костянтинівці 6 листопада: Підвіз води, видача гуманітарки

6 листопада 2023, 10:10 | Офіційно | Костянтинівка 5760
Поділитися:
Обстановка в Костянтинівці 6 листопада: Підвіз води, видача гуманітарки

Станом на ранок 6 листопада інформація про обстріли на території громади не надходило. З приводу руйнувань і за медичною допомогою ніхто не звертався, повідомили в міській адміністрації.

6 листопада відбудеться довидача продуктових наборів для осіб, які мають статус «дитина війни» (Друга світова війна) по всіх буквах прізвищ.

Чисту питну воду можна набрати в Костянтинівській міській школі мистецтв і ЗЗДО «Попелюшка». Технічну воду розвезуть сьогодні за адресами:

- по вул. Соборності, в районі будинків (42, 44, 45);

- по вул. Волховська-Адлерська, Волховська-Гомельська, Волховська-Ярославська, Волховська-Ташкентська, Волховська-Камєновата, Волховська-Транспортна, Волховська-Вокзальна, Волховська-Арзамаська, Волховська-Павлодарська, Волховська-Актюбінська, Волховська-Акмолінська, Волховська-Кустанайська, Волховська-Київська, Самаркандська-Адлерська, Самаркандська-Гомельська, Самаркандська-Ярославська, Самаркандська-Ташкентська, Самаркандська-Камєновата, Самаркандська-Транспортна, Самаркандська-Вокзальна, Самаркандська-Арзамаська, Самаркандська-Павлодарська, Самаркандська-Актюбінська, Самаркандська- Акмолінська, Самаркандська-Кустанайська, Самаркандська-Київська, Магістральна-Адлерська, Магістральна-Гомельська, Магістральна-Ярославська, Магістральна-Ташкентська, Магістральна-Камєновата, Магістральна-Транспортна, Магістральна-Вокзальна, Магістральна-Арзамаська, Магістральна-Павлодарська, Магістральна-Актюбінська, Магістральна-Акмолінська, Магістральна-Кустанайська, Магістральна-Київська.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ