На ринку, що на «Нульовому», овочів багато, і ціни прийнятні | ZI.ua
Акция закончилась

Невеликий ринок на «Нульовому» у Костянтинівці здивував цінами на овочі

1 липня 2024, 13:06 | Бізнес | Костянтинівка 7359
Поділитися:
Невеликий ринок на «Нульовому» у Костянтинівці здивував цінами на овочі
Фото - автора

Сьогодні вранці на стихійному ринку, що на «Нульовому», продавців було більше ніж покупців. За словами костянтинівців, переважна більшість городян приходить на ринок після 9:00.

Асортимент продуктів і у підприємців, і місцевих жителів, які зручно розклали товар на бордюрах, був різноманітним. Втім, як і на будь-якому іншому міському ринку в сезон дозрівання овочів, ягід та фруктів.



Приємно здивували ціни на овочі. Так, вартість кілограма картоплі та кабачків починалася від 20 грн, огірків, та моркви – від 30 грн,бурока -от 25 грн. Молоду, середнього розміру цибулю продавали по 15 грн, капусту – по 13 грн за кілограм.



По 20 грн пропонували абрикоси та вишні, по 25 грн можна було купити баночку червоної та чорної смородини. Дорогими з популярних овочів поки що залишаються помідори, дешевше 80 грн за кіло знайти складно.

І, на думку самих продавців, подешевшають ці овочі лише тоді, коли їх почнуть масово продавати костянтинівці, які виростили томати на присадибних ділянках. А в таку спекотну та суху погоду зробити це буде непросто.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ