Російська армія просунулась на Краматорському, Куп'янському, Торецькому та Покровському | ZI.ua
Акция закончилась

Найгарячіша ситуація була на Покровському напрямку — Генштаб

19 серпня 2024, 09:04 | Офіційно | Краматорськ, Покровськ, Торецьк, Мирноград, Лиман 438
Поділитися:
Найгарячіша ситуація була на Покровському напрямку — Генштаб

Минулої доби зафіксовано 145 бойових зіткнень, з них 141 на східній ділянці фронту.

Найгарячіша ситуація була на Покровському напрямку, там відбили 45 ворожих штурмових дій у районах населених пунктів Воздвиженка, Калинове, Зелене Поле, Миролюбівка, Гродівка, Миколаївка, Птиче, Новогродівка, Завітне, Скучне та Михайлівка. Найбільша концентрація атак була біля Воздвиженки та Новогродівки. 

Також ворог активно наступав на Торецькому напрямку, повідомляє Генштаб вранці 19 серпня.

"На Торецькому напрямку росіяни атакували 24 рази неподалік Залізного, Торецька, Диліївки та Нелипівки", — йдеться у повідомленні.

На Куп'янському і Лиманському напрямках було по 20 боїв. 

На Краматорському напрямку велося 14 боїв у районах Григорівки, Калинівки, Часового Яру, Кліщівки, Ступочок та Предтечиного. 

На Курахівському напрямку Сили оборони зупинили дев'ять атак противника поблизу Парасковіївки, Красногорівки та Костянтинівки. 

Найменше було атак на Харківському напрямку: там йшли три бої поблизу Липців та Вовчанська. На Сіверському напрямку сталося два бойові зіткнення поблизу Верхньокам'янського та Івано-Даріївки. На Времівському напрямку російські загарбники чотири рази наступали, зокрема, у бік Водяного та Роздольного.

Зміни на карті DeepState

Аналітики паблика повідомили про просування російської армії на Краматорському, Куп'янському, Торецькому та Покровському напрямках.

"Сили Оборони звільнили Апанасівку, Снагость, Отрубу та просунулися у Ольгівці. Ворог просунувся біля Піщаного, Скучного, Миколаївки, Залізнянського, Новожеланного, у Неліпівці та Нью-Йорку. Уточнено лінію зіткнення західніше Нью-Йорку", — повідомили аналітики.

Карта  deepstatemap.live з урахуванням оновлень на східній ділянці фронту виглядає так:







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ