Поліція повідомила подробиці затримання наркоділків у Костянтинівці | ZI.ua
Акция закончилась

Наркотики та зброя у Костянтинівці: З'явилися подробиці затримання угруповання

12 грудня 2023, 16:26 | Кримінал | Костянтинівка 3162
Поділитися:
Наркотики та зброя у Костянтинівці: З'явилися подробиці затримання угруповання

У Костянтинівці зупинили діяльність наркоділків, раніше про це повідомляла прокуратура. Сьогодні з'явилися подробиці поліцейських: керував наркобізнесом так званий "кримінальний авторитет". Злочинці доставляли наркотики із сусідньої області та збували їх в обмеженому колі осіб. За інформацією правоохоронців, наркоторговці заробляли понад 300 тисяч гривень на місяць. 

За місцем проживання організатора наркобізнесу, крім наркотиків, вилучили ще й арсенал зброї. Злочинну діяльність поліцейські документували упродовж року. 

Встановлено, що наркобізнес організував 31-річний неодноразово засуджений чоловік, який позиціонував себе як «кримінальний авторитет» у своєму регіоні. До незаконної діяльності зловмисник залучив трьох осіб, які займалися збутом. Наркотичні речовини, а саме метадон, солі та канабіс організатор завозив особисто або доставляв до прифронтового регіону через служби доставки вантажів. Далі учасники наркоугруповання у віці 36, 43 та 51 років збували наркотики з рук в руки обмеженому колу осіб. 


Правоохоронці провели 14 санкціонованих обшуків, зокрема на території сусідньої області. За результатами обшукових заходів вилучено близько 8 кг канабісу, метадон, «PVP-соль», ампули «дімедрол», цифрові ваги, мобільні телефони, банківські картки, а також кошти: понад 60 тисяч гривень, 500 доларів США. Крім того, за місцем проживання «кримінального авторитету» правоохоронці вилучили два автомати, два пістолети, мисливську рушницю, гранату РГД-5, патрони до автоматичної зброї. 

Наркодільцям загрожує до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Підозрюваних тримають під вартою.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ