На Торецькому напрямку триває бій у районі Північного - Генштаб | ZI.ua
Акция закончилась

На Краматорському напрямку Сили оборони посилюють позиції на деяких ділянках

23 червня 2024, 12:48 | Офіційно | Костянтинівка, Краматорськ, Торецьк, Мирноград, Лиман 1854
Поділитися:
На Краматорському напрямку Сили оборони посилюють позиції на деяких ділянках

З початку цієї доби вже сталося 52 бойові зіткнення, повідомили у Генштабі. На Краматорському напрямку Сили оборони посилюють позиції.

На Куп'янському напрямку з початку доби українські воїни відбивають три атаки у районі Стельмахівки.

На Лиманському напрямку росіяни намагаються атакувати недалеко від села Копанки та у Серебрянському лісі. Одна атака відбита. Дві – продовжуються. Ситуація контролюється, повідомляє Генштаб.

На Сіверському напрямку з початку доби сталося вісім бойових зіткнень. Ворог концентрує зусилля в районі Роздолівки – відбито п'ять атак і дві ще тривають. Крім того, окупанти намагаються прорватися у напрямку Виїмки. 

На Краматорському напрямку ворог не такий активний – сталося три атаки. Окупанти невдало штурмували біля Кліщіївки. Проходять бої неподалік Іванівського та Андріївки. Підрозділи сил оборони успішно стримують тиск, на окремих ділянках посилюють позиції. 

На Торецькому напрямку триває бій у районі Північного.  

На Покровському напрямку українські захисники вживають заходів щодо недопущення просування противника. В даний час ворог зробив 19 спроб витіснити наші підрозділи з позицій. Бойові дії фіксуються поблизу населених пунктів Новоолександрівка, Воздвиженка, Новоселівка Перша, Сокіл та Уманське. Відбито чотири атаки, ще 15 – продовжуються. Найбільш активно ворог атакує у напрямку Очеретиного.

На Курахівському напрямку сталося п'ять ворожих атак поблизу Невельського, Георгіївки та Парасковіївки. Триває бій на трьох локаціях, а дві спроби ворога просунутися вперед зупинено. Ситуація залишається під контролем сил оборони.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ