П'ятеро загиблих, одинадцять поранених: Зведення по обстрілам Донеччини | ZI.ua
Акция закончилась

На Костянтинівку скинули авіабомбу: Зведення по області на ранок 21 червня

21 червня 2024, 10:06 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка, Покровськ, Торецьк 3102
Поділитися:
На Костянтинівку скинули авіабомбу: Зведення по області на ранок 21 червня

На Донеччині за останню добу п'ятеро загиблих: троє у Розкішному, один у Миколаївці, один у Костянтинівці. Ще 11 людей поранено. Оперативну ситуацію по області станом на ранок 21 червня публікує ДонОВА. 

У Покровському районі у Максимільянівці Мар'їнської громади поранено людину. У Курахівській громаді пошкоджено приватні будинки в Гострому, обстріляно околиці Курахового. 


У Краматорському районі у Лиманській громаді обстріляно Закотне, Зарічне, Терни, Ямполівку та Ямпіль. У Миколаївці 1 особа загинула та 3 поранені. У Костянтинівці 1 особа загинула та 1 поранена, пошкоджено 4 будинки; також у громаді 1 особа поранена та 2 будинки пошкоджено у Миколаївці, 1 будинок пошкоджено в Іванопіллі. 

У Костянтинівській адміністрації повідомили подробиці обстрілу громади. 

"За уточненою інформацією 19.06.2024 о 23:30 ворог обстріляв із ствольної артилерії Іванопільський старостинський округ. Внаслідок цього пошкоджено промисловий цех, приватний будинок. Постраждалі відсутні. 

20.06.2024 о 09.45 російські окупанти скинули керовану авіаційну бомбу по місту Костянтинівка. Внаслідок обстрілу пошкоджено чотири приватні будинки в дачному кооперативі. Загинув один цивільний, ще один отримав поранення. 

20.06.2024 о 14.40 стався ворожий обстріл із ствольної артилерії Миколаївського старостинського округу. Внаслідок чого пошкоджено два приватні будинки, одна людина поранена. 

Протягом доби під ворожим обстрілом також знаходилися сел. Біла Гора, Диліївка, Ол.Шультино, Нелипівка, Іванопілля, Ступочки (попадання по раніше зруйнованих будинках) та околиці сел. Червоне, Предтечине, Майське. Інформація про постраждалих не надходила", — йдеться у повідомленні.

У Розкішному Іллінівської громади 3 особи загинули та 4 поранені, пошкоджено 7 об'єктів. 


У Бахмутському районі у Часовоярській громаді пошкоджено 11 приватних будинків, 2 нежитлові приміщення та промислову будівлю. У Торецькій громаді поранено людину в Північному. Під вогнем – Сіверськ та Серебрянка. 

Повідомляється, що лише за добу росіяни 22 рази обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 81 особу, у тому числі 13 дітей.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ