На фронті загинув військовослужбовець із Костянтинівки Артем Попік | ZI.ua
Акция закончилась

На фронті загинув військовослужбовець із Костянтинівки Артем Попік

5 липня 2024, 19:27 | Світ та людина, Історія | Костянтинівка 2433
Поділитися:
На фронті загинув військовослужбовець із Костянтинівки Артем Попік

На фронті загинув військовослужбовець із Костянтинівки Артем Попік. 50 днів він вважався зниклим безвісти. Захисник склав голову у боях біля села Стариця Харківської області. У нього залишилися дружина та дочка. 

Про загибель військового повідомили на сторінці у фейсбук "Небесна варта. Незламні. Нескорені. Костянтинівська громада". 

"Небесну варту поповнив незламний і нескорений Артем Попік. Завжди у наших серцях. Назавжди у пам'яті костянтинівців", — йдеться у повідомленні. 

Також про загибель Артема повідомила його дружина Марина Попік. В даний час на сім'ю чекає експертиза ДНК, щоб підтвердити особу. 

"Ось і все. Немає більше тебе, коханий. Як я молилася, щоб ти повернувся до нас живим та здоровим. Як вірила, що сила нашої любові тебе збереже. Як я сподівалася, що нас омине це горе. Але дива не сталося, на жаль. Побратими говорили правду, ти загинув ще в день свого офіційного зникнення безвісти. Боже, як я хотіла, щоб вони помилялися. Нещодавно із цієї посадки витягли тіла. У одного з них знайшли багато твоїх особистих речей: і військовий квиток, і жетон, і браслет mcgregor, який ми разом купували у Вінниці. Я спілкувалася з хлопцями, які брали участь у операції з евакуації тіл. Вони кажуть, що на вигляд тебе неможливо впізнати. 50 днів ти пролежав у Стариці. Тому слідчий все одно призначить процедуру впізнання за ДНК-експертизою, тільки потім мені тебе віддадуть поховати", — написала Марина. 

Редакція Знамя Індустрії висловлює найглибші співчуття Марині Попік та іншим близьким та рідним Артема.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ