П’ятеро людей загинули, трьох поранено за добу на Донеччині | ZI.ua
Акция закончилась

На Донеччині за добу п’ятеро людей загинули, трьох поранено

27 грудня 2023, 11:01 | Кримінал 1356
Поділитися:
На Донеччині за добу п’ятеро людей загинули, трьох поранено

За добу окупанти  завдали 14 ударів по  цивільному населенню. Ворог застосував БПЛА та артилерію. Армія РФ накрила вогнем 10 населених пунктів: міста Авдіївка, Залізне, Красногорівка, Курахове, Торецьк, селища Нью-Йорк і Північне, села Бердичі, Костянтинівка та Никифорівка. Про це повідомила прес-служба Нацполіції у Донецькій області.

Руйнувань зазнав 21 цивільний об’єкт – 14 житлових будинків, лікарня, школа, господарчі споруди, автомобілі. По Торецьку Росія вдарила з артилерії – вбила двох цивільних мешканців. Пошкоджено два приватних будинки.

Обстріл Північного забрав життя людини, ще одна отримала поранення. Снаряди пошкодили багатоквартирний  будинок і три приватних оселі, соціальну інфраструктуру.

В Авдіївці снаряди влучили у приватний будинок. Загинув чоловік, а жінка зазнала травм. Постраждалу дістали з-під завалів та евакуювали до лікарні «білі янголи». Ще одного мирного жителя росіяни вбили в Красногорівці.

Внаслідок ворожих атак є поранений в селі Костянтинівка Мар’їнської громади. Окупаційні війська обстріляли Курахове, пошкодивши лікарню, два багатоквартирних і приватний будинки. Інформація про постраждалих не надходила.

Оперативну ситуацію по області станом на ранок 27 грудня описала також прес-служба Донецької ОВА.

Згідно з цими даними, на Донецькому напрямку в Авдіївці 1 людина загинула і 1 поранена, пошкоджено інфраструктурний об'єкт. У Мар'їнській громаді 1 людина загинула у Красногорівці і 1 поранена у Костянтинівці. У Кураховому пошкоджено 6 багатоповерхівок. В Очеретинській громаді пошкоджено будинок в Орлівці, обстріляна Новобахмутівка.

На Горлівському напрямку у Торецькій громаді загинули 3 людини: 2 у Торецьку і 1 у Північному.

На Лисичанському напрямку обстріляні три вулиці Переїзного Званівської громади і три вулиці Сіверська. У Лиманській громаді під вогнем Торське і Зарічне.











Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ