Пенсіонери з маленькими виплатами отримуватимуть надбавки до кінця року | ZI.ua
Акция закончилась

Мешканцям Костянтинівки із маленькими пенсіями доплати продовжили до кінця року

24 червня 2024, 11:14 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 2856
Поділитися:
Мешканцям Костянтинівки із маленькими пенсіями доплати продовжили до кінця року
Фото из открытых источников

До кінця 2024 року пенсіонерам із мізерними пенсіями, які проживають у зоні бойових дій, виплачуватимуть надбавки до виплат.

Всесвітню продовольчу програму ООН із підтримки найбільш незахищених верств населення міжнародні донори вирішили продовжити.

Про це повідомили в Міністерство соціальної політики України. Відповідна програма діяла із серпня 2023 року. Завдяки їй за десять місяців понад 421 тисячу пенсіонерів отримали доплати до пенсій на загальну суму понад 1,68 млрд гривень.

Хто отримуватиме надбавку до пенсії

Надбавка до пенсії передбачена для пенсіонерів, які мешкають у зоні активних чи можливих бойових дій.

Її виплачують пенсіонерам, згідно зі списками Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій та одержуючим менше 3 250 грн.

Обов'язкова умова: пенсіонери не отримували виплати від будь-яких міжнародних організацій чи державної допомоги для внутрішньо переміщених осіб з 1 березня 2023 року.

Для отримання надбавки до пенсії нікуди звертатися не потрібно — виплати автоматично нараховуються на підставі інформації в базі ПФУ.

Пенсіонер отримає їх разом із пенсією — на банківську картку або через Укрпошту. Розмір виплати становить різницю між розміром пенсії одержувача та 3 250 грн.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ