Мешканці Лиману повернули викрадене під час окупації майно | ZI.ua
Акция закончилась

Мешканці Лиману повернули викрадене мародерами майно

5 січня 2024, 09:55 | Кримінал | Лиман 1278
Поділитися:
Мешканці Лиману повернули викрадене мародерами майно

Поліцейські Лиману повернули місцевій мешканці майно, яке було викрадено мародерами під час окупації міста. Меблі та побутову техніку вилучили під час обшуків у будинках підозрюваних у мародерстві. Правопорушникам загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі, їх оголошено у розшук. 

До поліції Лимана звернулася 57-річна мешканка міста, яка повідомила про крадіжку меблів та побутової техніки зі свого будинку. Навесні 2022 року жінка евакуювалася до іншого регіону, а зараз приїхала за деякими речами та виявила сліди злочину. Співробітники карного розшуку провели оперативну роботу та встановили осіб, які, ймовірно, причетні до крадіжки. 

Свідки розповіли, як під час окупації Лимана військами Росії двоє місцевих чоловіків "господарювали" у будинку заявниці. Самі вони встигли втекти перед деокупацією міста разом із загарбниками. Після отримання ухвали суду поліцейські провели обшуки в будинках підозрюваних. В одному з них було вилучено диван, а в іншому – пральна машинка, що належала потерпілій. 

Наразі фігурантам оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану). Вони перебуватимуть у розшуку.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ