Мешканку Добропілля засудили за розкриття окупантам позицій ВСУ | ZI.ua
Акция закончилась

Мешканку Добропілля засудили за розкриття окупантам позицій ЗСУ

11 липня 2023, 20:20 | Кримінал | Добропілля 1362
Поділитися:
Мешканку Добропілля засудили за розкриття окупантам позицій ЗСУ

Мешканка Добропілля засуджена за голосові повідомлення з координатами місць дислокації ЗСУ. Її засудили до 7 років ув'язнення в кримінально-виконавчій установі закритого типу. 

Протягом квітня - травня 2022 жінка з власного мобільного телефону через месенджер відправляла жителю м. Воронежу голосові повідомлення, в яких містилася інформація про розташування підрозділів ЗСУ в м. Добропілля. Крім того, засуджена під час зустрічей зі своєю подругою, яка вже засуджена до 8 років позбавлення волі за сприяння діяльності терористичної організації, розповідала про рух техніки та розміщення особового складу військовослужбовців.


Також про підозру в коллабораціонной діяльності повідомили жителю м. Краматорська.

У липні 2023 року чоловік, підтримуючи військову агресію Росії проти України, спілкувався з представником окупаційних сил через Telegram. В особистому листуванні краматорчанин направив своєму співрозмовнику, працівникові «мдб днр», адреси для здійснення атак на місто. Він повідомив координати розташування особового складу Збройних Сил України. Чоловік передав дані щодо двох таких локацій.

В даний час він затриманий і за клопотанням прокуратури відправлений до слідчого ізолятора.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі