Обстріли територій та доставка води населенню – обстановка у Костянтинівській гр | ZI.ua
Акция закончилась

Костянтинівська громада: обстріли територій та доставка води населенню

16 січня 2024, 10:38 | Офіційно | Костянтинівка 2361
Поділитися:
Костянтинівська громада: обстріли територій та доставка води населенню

Костянтинівська міська військова адміністрація повідомила, що за минулу добу територія громади зазнала ворожих обстрілів в районі населених пунктів Миколаївка, Диліївка, Предтечине (поля та лісосмуги). Інформації щодо постраждалих не надходило.

Мешканцям громади, будинки яких постраждали від ворожих обстрілів, видають необхідні будівельні матеріали. Записатися на отримання матеріалів можна за телефоном 0994635107 з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 16:00.

З питань евакуації можна звертатися за телефонами: 0505678887, 0950361619, 0934201883.

Водопостачання у громаді часткове. Відсутня подача води з ВНС Біла Гора. Працює два пункти, де можна безоплатно отримати воду 7 ступенів очистки – Костянтинівська міська школа мистецтв та ЗЗДО «Попелюшка».

За інформацією Костянтинівської міської військової адміністрації, сьогодні, 16 січня 2024 машини з технічною водою почнуть курсувати по районах, в яких відсутнє водопостачання.

Адреси доставки:

- по вул. Осіпенка-Станіславського, Осіпенка-Сумська;

- Мелітопольська-Станіславського, Мелітопольська-Сумська, Мелітопольска-Бориславська, Мелітопольська- Нікопольська, Мелітопольська-Ковельска;

- Станіславського-Кіровоградська, Станіславького-Прилуцька;

- Ковельська-Мелітопольська, Ковельська-Мирошниченка, Ковельська-Прилуцька;

- Прилуцька.

Сьогодні, 16 січня, відбудеться чергова видача продуктових наборів для осіб, які мають статус «дитина війни» (Друга світова війна), прізвище яких починається з літери «М» по літеру «Я» включно.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ