Костянтинівську громаду двічі обстріляли: Пошкоджено три будинки | ZI.ua
Акция закончилась

Костянтинівку обстріляли з РСЗВ "Смерч": Зведення на ранок 20 травня

20 травня 2024, 10:29 | Офіційно | Костянтинівка 4308
Поділитися:
Костянтинівку обстріляли з РСЗВ "Смерч": Зведення на ранок 20 травня

На Донеччині троє людей отримали поранення внаслідок російських обстрілів. Донецька обласна адміністрація також повідомляє про пошкодження у населених пунктах області на ранок 20 травня.   

У Краматорському районі у Костянтинівці пошкоджено будинок, ще 2 — у Віролюбівці. У Старій Миколаївці Іллінівської громади пошкоджено 2 об'єкти. 

У Костянтинівській адміністрації уточнили, що вчора о 17:25 стався ворожий обстріл зі ствольної артилерії по Віролюбівському старостинському округу. Пошкоджено 2 приватних житлових будинки, без постраждалих. 

Сьогодні о 04:30 росіяни обстріляли з РСЗВ «Смерч» один із районів Костянтинівки. Внаслідок обстрілу пошкоджено 1 приватний житловий будинок. Ніхто не постраждав.


У Лиманській громаді пошкоджено 2 будинки у Зарічному та 1 у Ямполі. 

У Покровському районі у Катеринівці Мар'їнської громади поранено людину. У Курахівській громаді обстріляні Курахове і Берестки. У Покровській громаді пошкоджені 2 приватні будинки: у Покровську та Українці.

Є пошкодження та постраждалі у Бахмутському районі. Повідомляється, що у Північному Торецької громади поранено 2 особи, пошкоджено 26 будинків. У Часовоярській громаді пошкоджено 9 приватних будинків. Ще 1 будинок пошкоджено у Серебрянці Сіверської громади. 


У ДонОВА додали, що за добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донецької області. За останню добу з лінії фронту евакуйовано 276 осіб, у тому числі 23 дитини.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ