За тиждень у Костянтинівці 11 пошкоджень системи газопостачання | ZI.ua
Акция закончилась

Костянтинівка, Краматорськ, Слов'янськ: Газовики усунули наслідки обстрілів

6 листопада 2023, 17:20 | ЖКГ | Костянтинівка, Краматорськ, Мирноград, Слов'янськ 1812
Поділитися:
Костянтинівка, Краматорськ, Слов'янськ: Газовики усунули наслідки обстрілів

Донецькоблгаз повідомляє про проведені за останній тиждень роботи.

Газовики Костянтинівки виявили 11 пошкоджень системи газопостачання, спричинених бойовими діями, внаслідок чого 44 абоненти тимчасово відключено від газопостачання. Поза тим, фахівцями Костянтинівського УГГ відновлено газопостачання до 4 абонентів приватного сектору. Споживачі одного з районів міста не мали доступу до газу ще з серпня цього року через розгерметизацію газопроводу, яка сталася внаслідок артилерійського обстрілу. Працівники міськгазу виконали ремонтні роботи на пошкоджених ділянках газопроводів зі встановленням опор та відновили газопостачання до споживачів.

Фахівці Слов’янського УГГ минулого тижня виявили та ліквідували низку пошкоджень системи газопостачання без витоків газу, які виникли внаслідок бойових дій: - 64 пошкодження у с. Дробишеве, - 28 пошкоджень у м. Лиман, - 3 пошкодження у с. Богородичне, - 1 пошкодження у с. Рай-Олександрівка. Крім того, у Слов’янську зафіксовано несанкціоноване втручання в систему газопостачання з метою необлікованого використання природного газу. Представниками міськгазу складено акт про порушення. Абонента приватного сектору відключено від системи газопостачання. 

У Краматорську через вибух вибухонебезпечного предмету тимчасово відключено 9 абонентів багатоповерхового будинку. Відновлення постачання газу можливе лише після того, як фахівці міськгазу виконають детальне обстеження системи газопостачання на місці вибуху. Також минулого тижня у місті виявлено крадіжку газового обладнання, внаслідок чого абонента відключено від системи газопостачання. 

У Мирнограді газовики виконують заміну ділянки надземного газопроводу середнього тиску. Газову трубу було пошкоджено раніше внаслідок негоди. Фахівці Красноармійського УГГ замінили 6 метрів газогону діаметром 108 мм.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ