Обстановка на Донеччині 25 березня: Костянтинівка і Краматорськ під обстрілами | ZI.ua
Акция закончилась

Костянтинівка і Краматорськ під обстрілами – ситуація на Донеччині 25 березня

25 березня 2023, 11:08 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Краматорськ, Бахмут, Лиман 7773
Поділитися:
Костянтинівка і Краматорськ під обстрілами – ситуація на Донеччині 25 березня

З вечора до ранку кількох обстрілів піддалися Костянтинівська і Краматорська громади. Всього за добу росіяни вбили двох жителів Донбасу, поранили ще 3.

За інформацією Костянтинівської міської військової адміністрації, минулу добу в громаді пройшли неспокійно.

24.03.2023 о 20:07 в результаті ворожого обстрілу пошкоджений будинок в одному з дачних спільнот. Поранені і загиблі на місці не виявлені.

24.03.2023 близько 23:40 в результаті ракетного обстрілу відбулося потрапляння в асфальтне покриття по центральній вулиці міста Костянтинівка. В результаті обстрілу пошкоджені два приватних житлових будинки, газопровід низького тиску. Поранені і загиблі на місці не виявлені.

Краматорська місцева адміністрація повідомила, що вночі і вранці росіяни завдали ракетних ударів по Краматорську – пошкоджено 8 багатоповерхівок, офісне приміщення, готель, школа, 2 торгових центру, кафе і 2 магазини. За попередньою інформацією, без жертв.

Відео Facebook

Керівник обласної військової адміністрації Павло Кириленко також повідомив, що на Донецькому напрямку в Очеретинській громаді 1 людина загинула в Орловці і 1 поранений в Первомайському.

На Горлівському напрямку 1 людина загинула і 1 поранений в Бахмуті. Також 1 людина поранена в Часовоярской громаді – в місті пошкоджено щонайменше 4 будинки. В Костянтинівці пошкоджені 2 будинки і газопровід.

На Лісічанском напрямку пошкоджені приватні будинки на двох вулицях в Сіверську, тривають обстріли Торського і Зарічного Ліманської громади.

Поліцейські Донеччини зафіксували наслідки 22 обстрілів: ворог бив ракетами і « шахедами ».

За інформацією правоохоронців, за добу армія РФ вдарила по 9 населеним пунктам: містам Бахмут, Авдіївка, Костянтинівка, Часів Яр, Краматорськ, смт Новоселка, Південне, селам Орловка, Первомайське.

Росіяни застосували авіацію, ракети « С-300 », « Грім-1 », БПЛА, РСЗВ « Град », артилерію, танки.

Знищені і пошкоджені 18 цивільних об'єктів – 10 житлових будинків, інститут, цех, адмінзданіе, магазини, авто.

Авдіївка отримала 9 ударів, пошкоджений багатоквартирний будинок. Люди не постраждали.

Дві ракети « С-300 » армія РФ направила по Краматорську. Потрапили в об'єкти інфраструктури і транспорт. Ракету « Грім-1 » і БПЛА направили на Костянтинівку. Руйнування зазнали 2 приватних будинки. У всіх випадках інформація про жертви не надходила.

З реактивної артилерії росіяни обстріляли Бахмут, пошкодили 4 багатоквартирних будинки, вбили і поранили цивільних. Є загиблий в Орловці і травмований в Первомайському.











Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі