Костянтинівка 25 січня: наслідки ударів | ZI.ua
Акция закончилась

Костянтинівка 25 січня: Обстановка в громаді

25 січня 2023, 11:25 | Офіційно | Костянтинівка 5394
Поділитися:
Костянтинівка 25 січня: Обстановка в громаді
Вчора, 24 січня, в результаті обстрілу з боку російської армії відбулося потрапляння снарядів в густонаселений мікрорайон міста, пошкоджені більше 10 багатоповерхівок. Поранення отримали 5 цивільних осіб, з них - 3 дітей.

Пошкоджено газопровід і водопровідна мережа в районі обстрілів. Йдуть ремонтні роботи.

"Костянтинівською міською військовою адміністрацією в екстреному порядку було організовано роздачу будівельних матеріалів постраждалим", - повідомляється на сторінці адміністрації громади.

Також ворожий снаряд потрапив на територію одного з колишніх підприємств. Постраждалих і загиблих на місці обстрілу немає.

Під обстріл потрапив і один з старостинських округів, в результаті чого пошкоджений приватний будинок. Постраждалих і загиблих на місці обстрілу немає.

У поліції повідомили, що по Костянтинівці росіяни вдарили одним снарядом з Торнадо-С і двома ракетами С-300.

Обстановка в Костянтинівці 25 січня

Водопостачання в місті часткове. Відсутня подача води з ВНС Біла Гора. З 8 години ранку планується припинення подачі води з 2-го Донецького водопроводу (ремонтні роботи).

У штатному режимі продовжують працювати підприємства критичної інфраструктури: є електроенергія, газопостачання, вивозиться сміття. Відбуваються стабілізаційні відключення електроенергії. Працює 20 котелень.

З 26 січня починається видача благодійної допомоги для осіб, які мають статус «ветеран праці».

Жителі міста в міській школі мистецтв можуть безкоштовно отримати питну воду 7 ступенів очищення з розрахунку 20 літрів на людину.

З питань евакуації звертатися за телефонами: 050 5678887, 0950361619, 0934201883.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі