Бюро економічної безпеки експропріювали автомобілі для ВСУ | ZI.ua
Акция закончилась

Конфісковані автомобілі на суму 1,3 мільйона гривень послужать в армії

7 грудня 2022, 15:12 | Кримінал 1653
Поділитися:
Конфісковані автомобілі на суму 1,3 мільйона гривень послужать в армії

Група шахраїв завозила автомобілі в Україну під виглядом допомоги ВСУ. Але тепер автомобілі дійсно потраплять за призначенням, а підприємливі ділки понесуть покарання.

Автомобілі, вилучені детективами Бюро економічної безпеки України у порушників, які завозили їх як гуманітарну допомогу, вже прямують до Луганської і Донецької області.

Збройні Сили України отримали іномарки орієнтовною вартістю понад 1,3 млн грн, конфісковані у групи осіб, які завозили їх під виглядом гуманітарки з країн ЄС.

Надалі порушники продавали їх громадським організаціям та військовим частинам на одній з автомобільних майданчиків столиці, популярних інтернет-платформах і каналах месенджера Telegram.

Така незаконна схема була зупинена співробітниками Бюро економічної безпеки України. Автомобілі вже пройшли державну реєстрацію і направляються на фронт.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснюють детективи Головного підрозділу детективів Бюро економічної безпеки України при процесуальному керівництві прокурорів Офісу Генерального прокурора.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі