Затримка виплат ВПО у червні: Коли чекати грошову допомогу від держави | ZI.ua
Акция закончилась

Коли чекати на виплати переселенцям у Костянтинівці

21 червня 2024, 11:22 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 37023
Поділитися:
Коли чекати на виплати переселенцям у Костянтинівці
Фото из открытых источников

В Україні тисячі громадян, які вимушено переїхали до інших регіонів країни через війну. У Костянтинівці також є багато переселенців з інших міст Донецької області.

Багато хто з них отримує грошову допомогу на проживання від держави у розмірі двох та трьох тисяч гривень. Зазвичай фінансування відбувається 15 та 28 числа кожного місяця. Але у червні виплат поки що не було.

Ситуацію прокоментувала начальник відділу виплат Костянтинівського УСВП Галина Бардичевська.

Управлінням сформовано списки нарахувань держдопомоги внутрішньо-переміщеним особам. Оскільки фінансування проводить безпосередньо Мінсоцполітики, зарахування коштів на банківські картки одержувачів проводиться у міру фінансування таких виплат.

На думку Галини Юріївни, щойно надійдуть гроші, фінансування пройде одразу за двома виплатними періодами..

У прес-службі Мінсоцполітики зазначили, що останніми днями на гарячу лінію (15-45) надійшло безліч дзвінків від ВПО, які поки що не отримали допомоги у червні, пише TODAY

«Згідно з інформацією від Мінсоцполітики, всі належні виплати будуть здійснені до кінця поточного місяця»,- йдеться у заяві.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ