Пенсіонерам продовжили фінансову допомогу ООН ще на три місяці | ZI.ua
Акция закончилась

Хто у Костянтинівці три місяці отримуватиме доплату до пенсії від ООН

17 квітня 2024, 11:29 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 2703
Поділитися:
Хто у Костянтинівці три місяці отримуватиме доплату до пенсії від ООН
Фото из открытых источников

Українським пенсіонерам продовжили фінансову допомогу ООН ще на три місяці. Але для її отримання потрібно відповідати кільком критеріям.

Пенсіонери з дев'яти областей України, які мешкають на територіях активних чи можливих бойових дій, зможуть ще три місяці отримувати фінансову допомогу від ООН. Відповідну виплату продовжили.

Території визначаються відповідно до складеного Міністерством реінтеграції тимчасово окупованих територій списку від 22.12.2022 № 309.

Виплати продовжать у Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях.

Кому із пенсіонерів продовжили виплати

Чия пенсія не більша за 3 250 грн з різними надбавками, компенсаціями, підвищеннями, передбаченими законодавством.

Які з 1 березня 2023 року не отримували додаткових виплат від міжнародних організацій чи допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам.

Якщо вже після призначення фінансової допомоги пенсіонер перестає відповідати хоча б одному критерію, виплати припиняють.

Пенсіонерам не потрібно нікуди звертатися для отримання виплат —, їх призначають автоматично на основі інформації, яка є в базі даних ПФУ.

Як проводитимуться виплати від ООН

Пенсіонери отримуватимуть виплати так само, як і пенсію. Якщо людина отримує пенсію на банківську картку, — допомогу ООН переведуть на неї ж. Якщо пенсія приходить на пошту, додаткові виплати також прийдуть на відділення Укрпошти.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ