Хлібокомбінат Костянтинівки вперше випускає паски в цьому році | ZI.ua
Акция закончилась

Хлібокомбінат Костянтинівки вперше випускає паски в цьому році

13 квітня 2023, 14:07 | Ініціатива | Костянтинівка 7101
Поділитися:
Хлібокомбінат Костянтинівки вперше випускає паски в цьому році
Фото: Суспільне

Цього року хлібокомбінат Костянтинівки вперше взявся за випічку пасок, до цього тут випускали тільки хліб. На добу комбінат випікає більше шести тисяч пасок. До повномасштабного російського вторгнення таку випічку готували тільки в цеху Дружківки, повідомили журналісти Суспільного.

Заступник керівника виробництва Андрій Кошелев розповів, що для виробництва пасок до Великодня довелося переробляти одну з виробничих ліній.

"Не дивлячись на те, що пічки не пристосовані для виробництва кондитерських виробів. Переробили першу лінію для того, щоб ми змогли виробляти кулічі пасхальні. Загальний об'єм складе, десь 9-12 тонн", — розповів він.

Вирішили випускати два види пасок: з цукатами і родзинками. Вагою 350 і 500 грам. Заздалегідь розробили рецептуру, випікали, пробували.

"Чудодійний процес. Особливо перед таким святом. Як вдома все закладається. Вся сировина — від душі. Печуться з настроєм і в повному спокої. Намагаємося, особливо у наш час", — розповіла начальниця зміни Олена.

Випічку відправляють по Донецькій, Луганській, Дніпропетровській та Харківській областях. Віпікатимє паски хлібокомбінат до ранку суботи.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі