Гранти для підприємців і поїздка в Париж: Як взяти участь | ZI.ua
Акция закончилась

Гранти для підприємців і поїздка в Париж: Як взяти участь

8 лютого 2023, 12:27 | Бізнес 2157
Поділитися:
Гранти для підприємців і поїздка в Париж: Як взяти участь

В Україні стартувала перша в 2023 році хвиля подачі заяв на отримання мікрогранта для підприємців в рамках урядової програми єРобота. Прийом документів по першій хвилі триватиме до 12 лютого. Всього в цьому році передбачено 20 хвиль, які одна за одною триватимуть до кінця листопада.

Надіслати заявку на отримання гранту на створення або розвиток власного бізнесу потрібно через портал "Дія". За цією програмою можна отримати мікрогрант на старт або розвиток бізнесу від 50 до 250 тисяч гривень. Обов'язкова умова - створення нових робочих місць протягом 6 місяців з дня отримання коштів.

Також є можливість отримати 100 тисяч грн і 5-денну поїздку в столицю Франції для жінок-підприємниць від Франко-української торгової палати.

Крім виграшу переможниця стане частиною французького ділового співтовариства і отримає підтримку компаній-партнерів протягом року.

Для участі в конкурсі до 23:59 15 березня потрібно заповнити заявку по  посиланню. Прикріпити презентацію, коротке відео про проект і офіційний реєстраційний документ.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ