Двох жінок і чоловіка затримала СБУ на Донеччині за співпрацю з окупан | ZI.ua
Акция закончилась

Двох жінок і чоловіка затримала СБУ на Донеччині за співпрацю з окупантами

16 лютого 2023, 17:04 | Кримінал | Дружківка, Покровськ 3060
Поділитися:
Двох жінок і чоловіка затримала СБУ на Донеччині за співпрацю з окупантами

СБУ затримала трьох осіб в Донецькій області, які збирали дані про місця дислокації і переміщення підрозділів Сил оборони на території регіону. Вони відправляли текстові повідомлення з електронними координатами і фотофіксацією.

Так, СБУ затримали мешканку Новогродівки на спробі передачі росіянам розвідданих про базування підрозділів ЗСУ на Донецькому напрямку. Для збору інформації вона обходила місцевість і в подальшому контактувала з бойовиком терористичної організації «днр», який входив до складу 1-го армійського корпусу рф. Після російських ракетних ударів зловмисниця виходила на місце події та «звітувала» рашистам про результати повітряних атак. 

Також затримано мешканку Дружківки, яка передавала агресору приблизне орієнтування місць дислокації підрозділів ЗСУ та маршрути їхнього переміщення на Бахмутському напрямку. 

Ще одним інформатором виявився місцевий житель, який «зливав» через декілька проросійських Телеграм-каналів маршрути переміщення українських військ. У всіх затриманих виявлено мобільні телефони із доказами листування з учасниками окупаційних угруповань.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі