В українській Суперлізі ватерпольна команда «Маріуполь» отримала дві перемоги та | ZI.ua
Акция закончилась

Дві перемоги та дві поразки в українській Суперлізі отримала ватерпольна команда «Маріуполь»

5 квітня 2024, 12:03 | Спорт | Маріуполь 1356
Поділитися:
Дві перемоги та дві поразки в українській Суперлізі отримала ватерпольна команда «Маріуполь»
Світлини – Федерація водного поло України

За інформацією Управління фізичної культури та спорту ДонОДА, в місті Кам’янське відбувся третій тур чемпіонату України з водного поло серед чоловічих команд Суперліги сезону 2023/2024 років. Колективи груп А і Б зустрілися між собою. Ватерполісти «Маріуполя», які представляють Школу вищої спортивної майстерності Донецької області, провели чотири матчі.

З рахунком 11:7 (3-3, 2-1, 4-0, 2-3 за періодами) спортсмени Донеччини обіграли львівський «ЛФКС-АКВАТІКО», з рахунком 11-10 (3-2, 2-1, 2-3, 4-4) були сильнішими за збірну Закарпатської області. Поступилися ВК «Динамо Львів» (5-14) і КІВС м. Львів (8-11).

За підсумками трьох турів української Суперліги беззаперечним лідером є ВК «Динамо Львів», який виграв усі свої матчі та має 30 очок. Четвертий тур стане вирішальним у визначенні призерів чемпіонату: наразі однакова кількість очок (21) у активі ШВСМ «ВК Маріуполь» і НТУ «ХПІ-ШВСМ» м. Харків.

На четвертому місці – КІВС м. Львів (16 очок), на п’ятому – «ЛФКС-АКВАТІКО» (14 очок), на шостому – збірна Закарпатської області (10 очок), на сьомому – збірна Харківської області (6 очок), і замикає турнірну таблицю збірна м. Києва (0 очок).







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ