Дружківка, Краматорськ, Костянтинівка: Наслідки ударів | ZI.ua
Акция закончилась

Дружківка, Краматорськ, Костянтинівка: Наслідки ударів

26 лютого 2023, 12:01 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Дружківка 4842
Поділитися:
Дружківка, Краматорськ, Костянтинівка: Наслідки ударів

На Горлівському напрямку у Костянтинівській ТГ пошкоджено адмінбудівлю в Костянтинівці, електромережу в Миколаївці; розірвалися рашистські касетні боєприпаси в Червоному. Під обстрілами — Часів Яр і Соледарська ТГ, без постраждалих, повідомив голова ДонОВА Павло Кириленко.

Напередодні, о 22:25, росіяни завдали ракетного удару по Дружківці — поцілили в адмінбудівлю промислового підприємства. 

Також ракетного удару зазнав Краматорськ — 1 людина поранена, зруйновано амбулаторію.

"Наслідки ворожого ракетного удару по Краматорську. Поранено жінку, пошкоджено 21 приватний будинок та зруйновано амбулаторію", - написав міський голова Краматорська Олександр Гончаренко.


На Волноваському напрямку протягом доби інтенсивних обстрілів зазнав Вугледар та околиці громади.

На Донецькому напрямку під вогонь потрапили Курахове і Курахівка, періодичні артобстріли зафіксовано у Мар'їнці, Красногорівці та Новомихайлівці. Однією з найбільш гарячих точок залишається Авдіївка — вночі були прильоти по старій та центральній частинах міста. На ранок відбувся обстріл Галицинівки Новогродівської ТГ — пошкоджено 2 будинки.

На Лисичанському напрямку пошкоджено приватні будинки у Лимані внаслідок ракетного обстрілу - ворог скинув на місто дві ракети С300. Потерпають від обстрілів Торське і Зарічне Лиманської громади; Званівка, Переїзне і Верхньокам'янське Званівської ТГ та Сіверськ.

Всього за добу росіяни вбили 3 жителів Донецької області: 2 в Бахмуті і 1 в Новопокрівському. Ще 4 людини отримали поранення.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі