З важливою інформацією до жителів області звернувся Донецькоблгаз | ZI.ua
Акция закончилась

Донецькоблгаз звернувся до споживачів з важливою інформацією

23 вересня 2023, 15:02 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Мирноград 10287
Поділитися:
Донецькоблгаз звернувся до споживачів з важливою інформацією
Фото из открытых источников

НКРЕКУ з 1 жовтня вводить зміни в підході до визначення мінімального розміру річної замовленої потужності для побутових споживачів, яким газопостачання припинено повністю або частково.

Ознайомитися зі змінами можна за посиланням: Про внесення змін до Кодексу газорозподільних систем.

У разі незгоди Споживача зі змінами він має право розірвати Типовий договір розподілу природного газу затвердженого Постановою НКРЕКУ від 30.09.2015 № 2498.

Це можна зробити шляхом подання відповідного письмового повідомлення Оператору ГРМ відповідного УХГ і укласти додаткову угоду про розірвання.

Відповідно до Кодексу ГРМ, затвердженим постановою НКРЕКУ від 30.09. 2015 г. № 2494, споживачі можуть до 12.10.2023 р уважно ознайомитися з інформацією про замовлення річної потужності на 2024 рік.

Побутові споживачі можуть це зробити з 1 жовтня в особистому кабінеті споживача, в квитанціях на оплату послуги розподілу (платіжні документи);

Споживачі, які не є побутовими, можуть ознайомитися з такою інформацією в актах приймання-передачі послуги розподілу природного газу за вересень місяць 2023 року або в інформаційному листі.

Вони також мають право не пізніше 20 жовтня календарного року, що передує розрахунковому, подати Оператору ГРМ уточнену заявку на величину річної замовленої потужності.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ