Без жертв серед цивільних пройшла доба на Донеччині | ZI.ua
Акция закончилась

Минула доба на Донеччині пройшла без жертв серед цивільних

24 липня 2023, 11:02 | Кримінал 1521
Поділитися:
Минула доба на Донеччині пройшла без жертв серед цивільних

Російські війська обстріляли 6 населених пунктів. Інформації про вбитих і поранених серед цивільного населення не надходило. Про це повідомила прес-служба Нацполіції у Донецькій області.

Окупанти вели вогонь по містах Авдіївка, Торецьк, Часів Яр, смт Велика Новосілка та Очеретине, селу Кліщіївка. Били з РСЗВ «Смерч» та артилерії. Пошкоджено 8 цивільних об‘єктів – житловий будинок, будинок культури, автомобілі, причеп, генератор.

З артилерії росіяни вдарили по Торецьку. Руйнувань зазнали приватний будинок, магазин, автотранспорт. Внаслідок артилерійського обстрілу пошкоджено будинок культури у Часовому Яру. 

Керівник Донецької ОВА Павло Кириленко також повідомив, що за попередню добу інформація про поранених і загиблих в області не надходила.

На Донецькому напрямку зранку Авдіївка зазнала масованого артобстрілу — снаряди влучили у житлові квартали. Зафіксовано обстріли Красногорівки і Максимільянівки Мар'їнської громади.

На Горлівському напрямку у Торецьку пошкоджено 3 будинки, крамницю і 2 адмінбудівлі. У Часовоярській громаді пошкоджено 2 будинки.

На Лисичанському напрямку у Сіверську пошкоджено 4 будинки.











Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ