Донеччина зазеленіла деревами життя | ZI.ua
Акция закончилась

Дерева життя зазеленіли в Донецькій області

24 квітня 2023, 13:01 | Ініціатива | Краматорськ, Добропілля 6228
Поділитися:
Дерева життя зазеленіли в Донецькій області

Донеччина долучилась до міжнародної акції «1 мільйон дерев життя» Greening of the Planet з нагоди Всесвітнього дня Землі, який відзначається 22 квітня. Наша область підтримує таку ініціативу не вперше – о висадка дерев в рамках міжнародної ініціативи проходить вже третій рік поспіль.

Про це повідомила прес-служба Донецької обласної військової адміністрації.

У парку «Ювілейний» в Краматорську начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та міський голова Олександр Гончаренко висадили дерева на честь захисників України. Вони символізують початок відновлення України, яке відбудеться після нашої перемоги.

Також до висадки дерев приєднались у Добропільській громаді. У  селищі Святогорівка на Алеї Героїв висадили 200 саджанців калини та берізок, які придбала БО «Династія С».

Також було висаджено дерева на другій локації – на трасі Добропілля-Краматорськ. Саджанці калини, жасмину та спіреї були придбані Тетяною Сидоренко та Оленою Лисак.

У висадці дерев взяли участь родини захисників України, місцеві мешканці, представники місцевої влади та  громадськості.

У рамках глобальної еко-ініціативи під назвою «Greening of the Planet», станом на 2022 рік усього було висаджено 34 мільйони дерев у 141 країні світу.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі