У Костянтинівці збільшилась кількість поранених після авіаудару | ZI.ua
Акция закончилась

Число поранених у Костянтинівці зросло до трьох: Що відомо про їхній стан

28 липня 2024, 14:54 | Офіційно | Костянтинівка 1155
Поділитися:
Число поранених у Костянтинівці зросло до трьох: Що відомо про їхній стан
Хирургическое отделение больницы в Константиновке. Фото: Суспильне Донбасс

У Костянтинівці до лікарні звернувся чоловік із осколковим пораненням після вчорашнього авіаудару. Таким чином, кількість постраждалих збільшилась до трьох осіб.

Про це розповів начальник Костянтинівської МВА Сергій Горбунов та директор багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування Костянтинівської міської ради Олена Руденко, передає Суспі льне Донбас.

Російські війська вдарили по місту учора, 27 липня, близько 15:15, загинула жінка.

Скинули авіаційну бомбу біля житлового сектора. Склад приватний постраждав. Наразі вже троє поранених зверталися. І одна жінка загинула, на жаль. Вона працівник підприємства, куди було влучення. Поранені — у житловому секторі. Вчора звернулося двоє, і сьогодні третя людина звернулася


Двоє мешканців міста потрапили до лікарні вчора. У них легкі поранення, лікуються вдома амбулаторно, розповіла директор лікарні у Костянтинівці Олена Руденко. 

"Обоє легкі, обоє на амбулаторне лікування відправили. Обстежили та обробили рани, зробили рентген, щоб переконатися, чи немає переломів. У них осколкові поранення м'яких тканин. Жінка 67 років та чоловік 54 роки", — розповіла Олена Руденко.

Сьогодні до лікарні звернувся 29-річний чоловік. Його посікло уламками, стан легкий. Лікарі надали допомогу та відправили на амбулаторне лікування. 

Нагадаємо, внаслідок російського удару у місті пошкоджено два приватні будинки, складське приміщення та будівлю підприємства, лінію електромережі, будівлю насосної та трансформаторної підстанцій та два автомобілі.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ